Engine Solutions styrker samarbeidet med motorprodusenten Cummins (NO)

June Skeide Bergseth
April 10, 2024

Ulmatec Skipsservice annonserer at de inngår i et tettere samarbeid med Cummins Commercial.

For Ulmatec innebærer den nye forhandleravtalen at de skal fokusere ytterligere på salg av generatorsett og fremdriftsmotorer til små og mellomstore fartøy.

Fremdriftsmotorer med Effekt: 102Hk – 2700Hk, og Marine generatorsett med Effekt: 4kW – 1900kW.

"Økt aktivitet ute blant etablerte og nye kunder har generert i langt flere forespørsler på service og deleforsyning, men også på fremdriftsmotorer og generatorsett.

Som den ledende virksomheten i Norge innen service og reparasjoner av Cummins dieselmotorer, er repowering et naturlig steg for videre vekst og utvikling.

Ettermarked er vårt hovedfokus, der vi ønsker å tilby mer komplette motorløsninger for våre kunder. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med denne motorprodusenten,"

Sier June Skeide Bergseth, Markedssjef i Ulmatec Skipsservice.

Strategiske endringer for Ulmatec

Ulmatec Skipsservice har sammen med sine søsterselskap i Ulmatec Gruppen utført strategiske endringer for å bli en sterkere merkevare og en mer integrert organisasjon.

"Vi opererer i det samme markedet, og sammen med våre søsterselskap som utvikler og produserer løsninger for flere av våre kunder, vil marinemotorer komme godt med i Ulmatec sin produktportefølje," Tilføyer Bergseth.

June Skeide Bergseth
April 10, 2024

Related news