Meny

Contacts

Products

ULMATEC
ENERGY >>
  ULMATEC
HANDLING >>
  ULMATEC
SERVICE >>

Ulmatec

2018   2018 2017   2017 2016   2016 2015   2015 2014   2014 2013   2013 2012   2012 2011   2011

Ulmatec sikrer storkontrakt i kina

Pressemelding - Hareid/Stavanger, Norge - mars 2014

ULMATEC Handling har signert gruppens største enkelt kontrakt noensinne i Kina for leveranser til to Subsea skip, som er bestilt av det Kinesiske rederiet COSL - China Oilfield Services.

Kontrakten er i størrelsesorden 55MNOK, og er inngått med COSL, som er eit datterselskap av Kinas største statlige oljeselskap. Dette skjer i tett samarbeid mellom ULMATEC sine kontorer på Hareid, i Stavanger og i Singapore.

Ulmatec har jobbet med denne kontrakten over lengre tid og det er en milepel når denne nå sikres, vi får no tilbakebetaling på satsinga vår i Asia.  Ulmatec Asia vart oppretta i 2011, der vi no bygger opp salg- og serviceavdeling, forteller Salgs- og markedssjef Jon-Åge Eidem.

 Signeringen er av stor betydning for ULMATECs satsing i Asia, og kan bli en døråpner for ytterligere kontrakter.

 De to skipene med Skipsteknisk sitt ST259-design, skal bygges ved Huang Pu-verftet i det sørlige Kina.

 Den signerte avtalen omfatter fire komplette LARS (Launch and Recovery System) systemer for håndtering av ROV (Remotely Operated Vehicle) om bord på to nybygg. I hvert av systemene inngår det en takmontert håndteringsramme, elektrisk vinsj for 3000m vanndyp (Waverunner 13R), sideport og ULMATECs egenutviklede kontrollsystem. Kontrollsystemet styrer og overvåker hele prosessen med håndtering av ROVen og har mange tilleggsmoduler som gjør håndteringen sikrere og enklere å operere.

 Alt utstyr blir designet, bygget og testet ved ULMATEC sine avdelinger, Stromek på Hareid og Cetix i Stavanger, før det vert skipa til Kina. Dette gir ULMATEC gode muligheter til å fortsette den langsiktige satsingen og bygge opp meir nødvendig kompetanse.

 «Med ordren fra Ulstein Verft friskt i minne, har ULMATEC fått en god start på det nye året.». Vi trenger nå mer folk, spesielt mot service/oppstart og prosjektstyring.

 Ulmatec – our contribution makes a difference

 

For mer informasjon, vennligst kontakt: 

Jon-Åge Eidem
Salgs- og markedsdirektør
Ulmatec - Ulstein Marine Technology AS
Tlf.: +47 909 60 477
E-post:
jon.age.eidem@ulmatec.no