Meny

Contacts

Products

ULMATEC
ENERGY >>
  ULMATEC
HANDLING >>
  ULMATEC
SERVICE >>

Ulmatec

2018   2018 2017   2017 2016   2016 2015   2015 2014   2014 2013   2013 2012   2012 2011   2011

CETIX AS ENDRER NAVN TIL ULMATEC CETIX AS

Pressemelding Stavanger, Norge, 28. august 2012

Cetix AS i Stavanger endrer navn til Ulmatec Cetix AS. Navneskiftet markeres under ONS-messen i Stavanger fra den 28. til den 31. august der Cetix og Ulmatec stiller på felles stand. Cetix Group ble en del av Ulmatec i november 2011.

 

Bildetekst: Våre organisasjoner kjenner hverandre godt, så navneskiftet er et naturlig steg for oss. Spesielt har vi hatt et fruktbart samarbeid med Ulmatec angående håndteringssystemer for ubemannede miniubåter, hvor vi har levert elektriske vinsjer som kompenserer for bølgebevegelser, sier Arne Sørbø, administrerende direktør i det som fra nå av heter Ulmatec Cetix AS.

– Vi utfyller og kjenner hverandre godt, så dette er et naturlig steg for oss, sier Arne Sørbø, administrerende direktør i Ulmatec Cetix AS (tidligere Cetix AS).

Cetix har
i flere år var en viktig samarbeidspartner for Ulmatec før de ble en del av Ulmatec-familien. Spesielt som leverandør av Launch And Recovery Systemer for ROV (håndteringssystemer for ubemannede miniubåter) har Cetix sine elektriske vinsjer, som med stor nøyaktighet kompenserer for bølgebevegelser, passet som hånd i hanske for Ulmatec.

– Flere og flere kunder ønsker å forholde seg til systemleverandører, så industrielt passer Ulmatec og Cetix godt sammen. Geografisk sett utfyller vi hverandre godt i Norge, og sammen vil vi få bedre internasjonal gjennomslagskraft i det maritime markedet samt offshore markedet, sier Arne Sørbø.

Ulmatec sikter mot en enhetlig bygging av merkevaren Ulmatec, og ønsker å integrere de nye selskapenes sterke egenskaper.

– Cetix har et dynamisk miljø med dyktige folk, sier markedssjef Jon-Åge Eidem i Ulmatec.

– De har med sin internasjonale erfaring innen olje- og gass, utvidet og forsterket Ulmatec sitt tjenestetilbud og kapasitet overfor energi- og offshoreindustrien. At Cetix nå blir en mer synlig del av Ulmatec vil bidra til en betydelig styrking av Ulmatec, avslutter Jon-Åge Eidem i Ulmatec.