Meny

Contacts

Products

ULMATEC
ENERGY >>
  ULMATEC
HANDLING >>
  ULMATEC
SERVICE >>

Ulmatec

2018   2018 2017   2017 2016   2016 2015   2015 2014   2014 2013   2013 2012   2012 2011   2011

VÅR AMBISJON ER Å TILBY DEN BESTE SERVICEN

- Vår ambisjon er å tilby den beste servicen i markedet. En sentral del i satsingen til Ulmatec er vår servicevirksomhet lokalt langs norskekysten. Vi har også satt mål av oss å være tilgjengelig for våre kunder internasjonalt til en konkurransedyktig pris, sier Sigbjørn Wahlmann, daglig leder i Ulmatec Sentrum Diesel i Tromsø.

Ulmatec Sentrum Diesel i Tromsø er ett av ti selskaper i Ulmatec. Søsterbedriften Ulmatec Skipsservice holder til på Mølstadneset i Fosnavåg, med avdelingskontor på Sotra i Bergen.

Godt utstyrt – stort delelager

- Våre verksteder i Bergen, Fosnavåg og Tromsø er godt utstyrt med spesialverktøy og dypvannskai. Ulmatec har et komplett dieselverksted for overhaling av drivstoffpumper og dyser, med testbenker for pumper, ventiler og dyser. Vi har et stort delelager til enhver tid, spesielt deler for Cummins og Mitsubishi som vi skrur på hver eneste dag. Vi er godt kjent med alle store motormerker, sier daglig leder Idar Bergseth i Ulmatec Skipsservice i Fosnavåg.

Sterk maritim gruppering

Konsernet har blitt en betydelig arbeidsplass i løpet av de om lag elleve årene grupperingen har eksistert, og Ulmatec har flere etableringer under planlegging. Totalt arbeider det om lag 200 medarbeidere i konsernet som har avdelinger og bedrifter flere steder langs norskekysten. Siste tilveksten er etableringen av Ulmatec Asia i Singapore.

- Vi er i ferd med å bygge en sterk maritim gruppering med norsk eierskap som tilbyr kvalitetsprodukt.  Våre eiere er langsiktig og industrielle der filosofien er å investere i, og utvikle industriarbeidsplasser og kompetansemiljøer lokalt for å nå ut i et internasjonalt maritimt marked. Ulmatec satser kontinuerlig på kompetanseheving, sier Idar Bergseth.

Ser stort på service

Med Ulmatecs sammensetting av bedrifter og kompetanse har konsernet anledning til å se stort på definisjonen av service.

- Vi har førsteprioritet på kompetanse og ressurser fra bedrifter i Ulmatec-systemet. I konsernet har vi kompetanse innen prosjektstyring, engineering, hydrodynamikk, energiøkonomisering, maskinering og elektrokompetanse for å nevne noe. På den måten kan vi hjelpe våre kunder med rådgivingstjenester, vi leverer komponenter til industrien i nærområdet hurtig og til konkurransedyktige priser, og vi utfører serviceoppdrag ute i verden eller på egne anlegg, forteller Sigbjørn Wahlmann i Ulmatec i Tromsø. Han fortsetter.

- Det er et stort potensiale innen skipsservice, både nasjonalt og internasjonalt, og vi arbeider for å inngå større og mer langsiktige avtaler med våre kunder.

Internasjonalt

Gjennom Ulmatec Sentrum Diesel i Tromsø er Ulmatec store på service i Nord-Norge, og er godt etablert i servicemarkedet i Russland. Oppdrag i Midtøsten og Afrika er heller ikke ukjent for servicefolket i Ulmatec.

- Vi har hatt flere større klasse- og overhalings jobber ute i verden. Blant annet i Afrika og i Mexicogulfen, der vi har tatt på oss prosjekt- og koordineringsansvaret. Vi skal satse mer på dette, avslutter Sigbjørn Wahlmann.